Bookstagram

Ezúttal egy képes posztot állítottam össze. Aki szeret olvasni, az vizuális ember, látja maga előtt, amit olvas. Sokan vagyunk azonban, kiknek a könyv nem csak papír és tinta; nem kizárólag a történetet látjuk benne, hanem materiális énjét és a szépségét is. Szeretjük megfogni, érinteni, szagolni a lapokat, és nem ritkán le is fényképezzük.

Saját képeim közül válogattam ki a számomra legkedvesebbeket.


Nagyon szerettem ezt a könyvet, mondjuk ki nem? Igaz? Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, aki a Szemészeti Klinikára könyvet visz magával, hogy a műtét után kikapcsoljon, nem tudom. 😃
Az bizonyos, hogy vakbélműtétre nem vittem volna magammal. Az egyik kedvenc részletem:


Van egy olyan sejtésem, hogy aki látta a filmet, jól emlékszik erre a jelenetre. Haumann Péter zseniálisan alakítja a lókupecet.


Amikor a kórházba mentem,  Bendegúz mellett Ildi és Bungi volt az útitársam. Kolozsvári Grandpierre Emil A burok című kötete egy nyugodt sodrású, majdhogynem egyszerű, mindennapi szerelmi történetet elevenít meg, melyet a nagy korkülönbség, valamint a korszak és a rendszer társadalmi elvárásai nehezítettek meg.


Harold King Mellékhatása az izgalom, akció, krimi és pörgés. Mindez annyira, hogy gyakorlatilag egy lendülettel el lehet olvasni ezt a 450+ oldalt. Nincs megállás. A szerző stílusa pedig egyedülállóan különleges.
A szintén gyors sodrású, cselekménydús, de misztikus történetek kedvelői nem fognak csalódni Mason Murray Visszatérő végzetében.


A sármos úr a bal oldalamon, maga a szerző. 😉Ez a könyv még várat magára, de mindenképpen javára legyen írva az az érdekes tulajdonsága, hogy egészen különleges módon a film alapján íródott a történet. Bár, ha jobban belegondolunk, nem egyedi eset, hiszen több ilyen sztori is van: Holt Költők Társasága, Összeesküvés-elmélet vagy A szökevény. Kíváncsian várom, hogyan adja vissza a könyv a film mozzanatait.Jelenlegi olvasmányom Anne Bishop Vörös betűkkel írt regénye. Az értékelést hamarosan olvashatjátok az oldalon. Elöljáróban annyit,  nem valószínű, hogy túl negatív lesz a kritika. 😊Utolsó könyves képként egy olyan író művét mutatom meg, akire nemrégen találtam rá. Steve Hard stílusa egyedülálló, gyönyörű mondatokkal, izgalmas történetekkel és az elmaradhatatlan, egyben váratlan csattanókkal örvendezteti meg az olvasóit. Hat megjelent könyvét egymás után, szinte levegővétel nélkül, egy szuszra olvastam el. Mondhatom, hogy nagy hatással volt rám, és az íráshoz való hozzáállásomra. Köszönöm neki.Végül egy friss kép az Instagramról. Már akkor nagyon megkívántam magamnak a könyves gyertyákat, mikor még csak külföldön volt divat. Mostanra sorra jelennek meg az illatozó lángocskákat árusító oldalak. Tudtam, hogy nem várhatok! Nekem kell ilyen! Most már tényleg! No, hát fogtam magam, és készítettem egyet. Szerintem szuper lett. Maracuja és kókusz illatú
A következő címkéje is készen áll. Annyit elárulok, hogy nagy kedvencemhez, Az éhezők viadalához kapcsolódik.


1 megjegyzés:

  1. But the gamers have an advantage on French roulette because of|as a outcome of} if the green zero comes in in}, they don't essentially lose their 50/50 bets . The Europeans all the time declare Americans like to do issues 다 파벳 우회 주소 greater and higher. Well, within the case of roulette, America added a second green zero section, with a double zero this time.

    VálaszTörlés

@kirabook.hu