Rólam

Üdvözöllek!


Emília Kira vagyok, kortalan :) Egy kisvárosban élek a férjemmel és két kicsi gyermekemmel. Örök gyereknek tartom magam, emellett felelősségtudó, de álmodozó felnőttnek. A blog és könyv írása mellett számtalan hobbim (kézműveskedés, varrás, kertészkedés és még sorolhatnám) van, melyekkel szívesen töltöm (töltöttem), illetve tölteném a szabadidőmet. Mióta gyermekeim vannak, nem sok akad belőle. Ezt nem feltétlenül bánom, hiszen imádom a kisfiamat, és a még kisebb kislánykámat.

Nem szeretném magam bloggerként vagy íróként címkézni, hiszen korántsem űzöm eme tevékenységeket olyan szinten, hogy ezek a titulusok megillessenek. Mindenesetre csinálom, mert szeretem. Ez az én aktív kikapcsolódásom, és talán a legkevesebb lemondással jár.

Három egyetemi diplomával (francia nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, történelemtanár /Ma/) és több mint tízéves pedagógusi tapasztalattal rendelkezem. Számtalan írást javítottam nyelvileg és stilisztikailag is.

A kirabook.hu-n könyvekkel, írásokkal és az ezekkel kapcsolatos eseményekkel, témákkal találkozhatsz. Az oldal fő profilja a szöveggondozás.
Recenziók írása mellett szívesen tartok módszertani és egyéb előadásokat is.

LinkedIn profilom


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

@kirabook.hu