KIRABOOK


Mi a KiraBook? Egy olyan oldal, ahol a könyvekkel kapcsolatos összes gondolatomat megosztom Veled.

Miért Kira és Book? Kira én vagyok, a Book pedig magáért beszél.

(Azonban nem csupán egyetlen oldalról van szó! Nem, nem... Vagyok én, ki Emily Pithon álnéven publikál mindent, ami csak az eszébe jut. Azonban mivel ez oly sokrétű, két oldalam is van. Egyiket éppen megtaláltad, a másik a www.emilyblogja.hu, melyen minden egyébbel foglalkozom.)

Mondhatnám magam idealistának, mégsem érzem magam oly' elvont elméjűnek, hogy a szó eredeti jelentését magamra tudjam ölteni, de mi tagadás, közeli állapotban vagyok. Naiv? Igen, abszolút. Csakúgy, mint csapongó és hangulatember.

Író? Hááát... Nem tudom. Régebben azt gondoltam, hogy igen. Van egy befejezett regényem, számtalan megkezdett, de egyiket sem érzem publikálásra érettnek. Sokat tanultam az elmúlt félévben, igyekszem fejleszteni magam, csak hogy a közhelyeket említsem. Ennél azonban több történt: másként állok hozzá a dolgokhoz, más szemüvegen keresztül látom az írást. Ezek alapján át kell dolgoznom minden írásomat.

A másik oldal... No, nem a sötét. Szeretek írni, sőt, mondhatom, hogy imádok, de! Úgy érzem egy másik része e világnak jobban vonz, ez pedig a szerkesztés, korrektúra, lektorálás, kicsiben pedig a bétázás.
Erről többet a Szöveggondozás menüpontra kattintva tudhatsz meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Instagram:: @kirabook.hu