#bookoticum

Nehéz és ingerekben túlságosan gazdag hónapok állnak mögöttem... Nem tudtam úgy foglalkozni a számomra aktív kikapcsolódást nyújtó dolgokkal, mint ahogyan szerettem volna. Pedig ez fontos. Nagyon. Ahhoz, hogy ne zakkanjak meg a hétköznapok bolondságaiban, kell a feltöltődés. Magamról beszélek csupán, bár tudom, sokan éreznek így. Azonban nem akarok mások szócsöve lenni, azt szeretném, ha engem hallanál meg!


Gondolkodtam.
Sokat.
Szeretnék valamit, de nem tudom mit.
Ugyan nem kaptam választ a kérdésemre, de az, hogy elindítottam az agyam a téma pályáján, előhozott egyéb ötleteket. Így jutottam el a heti hívócímkéig. Kipróbálom, kíváncsi vagyok, mennyire lehet ez érdekes és hány embert mozgat meg.

Szeretném és megköszönném, ha velem tartanál.

Hetente kiválasztok egy-egy témát, szót, kifejezést, eseményt, érzést, akármit, amellyel egy teljes héten át foglalkozom a blogon, különféle formákban. A főprofiltól nem szeretnék eltérni, ebből adódik, hogy könyvek, filmek, karakterek stb. szempontjából igyekszem körbejárni az adott kérdéskört. Tervezek szavazásokat, ajánlókat, játékokat. Sőt, időnként átcsapok interaktívba. Jó lenne, ha Te, illetve Ti, kik hasonlóan szeretitek a könyveket, történeteket, aktívan részt vennétek a tartalom formálásában.


Miért ez a logó? 😍 Csakis kizárólagosan miattam. Két kedvenc növényem látható rajta, a könnyezőpálmát - amely szintén tagja a klubnak -, nem tettem most rá.

A #bookoticum keresőcímkét magam "találtam ki", ha mondhatom ezt így. Utánanéztem, és azt állapítottam meg, hogy nem használatos, vagyis ezzel a bejegyzéssorozattal indítom (remélem hosszú) útjára. A kiindulási szó a botanikum volt, bár aztán rájöttem, hogy inkább a narkotikum (a könyv is lehet az). 😃 Sok-sok gyönyörű növény, szépség, energia és feltöltődés, melyet a természet kínál számunkra. Pont, mint a könyvek. Akármelyik és mindkét szó tükrözheti a könyvek szeretetét.

Hétfőn érkezek a sorozat első posztjával, melynek témája a A JÓ ÉS A ROSSZ. Eléggé közhelyes problémára esett a választásom első körben, de meglátjátok, hogy ki lehet ebből hozni sokkal többet, mint eddig gondoltuk.

Addig is olvassatok annyit, amennyit csak tudtok! 😉

Írjátok meg a véleményeteket, gondolataitokat!

 😘 Kira

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

@kirabook.hu