A keresőoptimalizált szövegírás, avagy mi fán terem a SEO?

Mostanában beleástam magam ebbe a SEO dologba egy kicsit. Nem mondom, hogy pontosan értem, mi a módszertana, de az biztos, hogy fontos dolog. Ha valaki el akar érni valamit az oldalával, nem csak saját maga, illetve néhány érdeklődő számára kívánja azt fenntartani, mindenképpen érdemes körüljárni a témát. Hoztam is nektek három segítő cikket ezzel kapcsolatban.

Az első pdf formátumban olvasható, illetve letölthető ezen a linken. A szerzemény Vida Ági klaviatúrájából szárazik. Megkísérli összeszedni és érthető módon felvázolni a SEO jelentőségét és használatát.

A második egy cikk, melynek címe: A SEO szövegírás 5 titka. Ebben az írásban nem csupán tippeket és útmutatást kapunk, hanem különböző programokat is ajánl számunkra, melyekkel még hatékonyabbá tehetjük az oldalunkat. A cikk szerzőjétől, Szilágyi Balázstól további tanácsokat is kérhetünk.

Harmadikként egy olyan oldalt linkelek, melyen röviden tájékozódhatunk a SEO-val kapcsolatban, illetve szövegírást is vállalnak az oldaladra, ha kéred. Természetesen abszolút keresőptimalizálva. A cikket itt érhetitek el: Keresőoptimalizált szövegírás

+1 videó


Remélem tudjátok használni a fenti információkat!
Jó munkát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

@kirabook.hu